Piaf aften på låven er AVLYST!

Som de fleste kanskje allerede har fått med seg, er det i dag vedtatt strengere lokale forskrifter i Trondheim kommune på grunn av Covid-19 situasjonen. Dette innebærer blant annet at arrangementer må avlyses. Les mer på Trondheim kommunes nettsider:

https://www.trondheim.kommune.no/aktuelt/korona-samleside/korona-hovedsak/disse-koronareglene–gjelder-i-trondheim/

Vi jobber med å få refundert billetter til de som har kjøpt. Vi vurderer også om det er mulig å sette opp forestillingen på et senere tidspunkt.

I 1915 ble den store Edith Giovanna Gassion født i Paris. Edith Piaf, som var hennes artistnavn, ble en av 1900-tallets store sangerinner, og hun skulle bevege en hel verden med sine dramatiske og lidenskapelige sanger.

Siv Trine Haldaas og Per-Olaf Green har skapt en rørende og intens kabaret om legendens liv og musikk. I en timelang forestilling får vi beretningen om Piaf, og en opplevelse av hva hennes sanger og formidling handlet om. ”Edith Piaf – den lille spurven med den store stemmen” hadde premiere i 2013, og har siden da turnert i Trøndelag med stor suksess.

Billetter må forhåndskjøpes. Pris kr. 220.
På grunn av smittevernbestemmelser kan vi bare selge 50 billetter til forestillingen.

Link til billettsalg: https://bjkult.hoopla.no/sales (åpnes i nytt vindu). Hvis noen har problemer med å bestille billetter på Hoopla, kan dere ringe telefon 41 46 99 69, så skal vi reservere billetter på annen måte.

Adresse: Lerflaten gård, Lillekvamsvegen 45, Trondheim.
Dørene åpnes klokken 18:30.

Enkelt og koronavennlig salg av kaffe og sveler.

VELKOMMEN! AVLYST!

Comments are closed.